• Collagen effect treatment - Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból

Kollagén hatású kezelés

14 napos kollagén feltöltő és anti-aging kúra

Köszönj el a fáradt és fakó bőrtől. Ez a hatékony 14 napos kezelés aktív hatóanyagokkal gondoskodik a bőr frissességéről és vitalitásáról.  A tökéletesen kiegyensúlyozott összetevők friss tavaszi ragyogást hagynak a bőrön. Növeli a bőr természetes regenerációs folyamatát és nedvességgel látja el azt. Feltölti a vonalakat és helyreállítja a bőr felületének az erősségét, a szerkezetét és ragyogását. Ennek köszönhetően a bőre puha és tónusos lesz újból.

1./3./5./7./9./11./13. nap |  Collagen effect concentrate

Aktív hatóanyag koncentrátum, intenzív ránctalanító hatással, mely peptideken alapul. Fokozzák a sejtek aktivitását és javítják az extra celluláris mátrix minőségét. Hyaluron savval való  kombinációja miatt sikerül a bőr feltöltése a ráncokba, vonalakba és rugalmasságot ad a bőrnek. Köszönhetően az extra protektív funkciónak, mely véd az irritáció ellen, elősegíti a bőr védekező képességét és regenerálja a bőrt.

2./6./10./14. nap |  Vitamin power concentrate

A vitamin ampulla, magas koncentrációjú formula C-vitaminnal, biotinnal és B5 pro-vitaminnal egy intenzív energia löket, ami vitalizálja a bőr funkcióit. Javul a bőr ellenállása, erősíti a kötőszöveti sejteket és stimulálja az új kollagén és elasztin rostokat. 

4./8./12. nap |  DNA essential

Visszaállítja a bőr elveszett energiáját és vitalitását. Köszönhető az egyedülálló kaviár hatóanyag, a tavaszi tengeri víz és a magas hatékonyságú ránctalanító hatóanyag kombinációjának, az ampulla intenzíven stimulálja a revitalizációs folyamatokat.

7./14. nap |  Collagen face mask

Könnyű krém maszk, feltöltő és regeneráló hatással.

 


Cikkszám: 1608
Kiszerelés: