Rólunk

A családi tulajdonban lévő Jean d’Arcel Cosmétique több mint 55 éve kiváló minőségéről, hatékony bőrápolásáról, illetve a kozmetikusokkal való partnerkapcsolatra épülő együttműködéséről ismert. Napjainkban a Jean d’Arcel termékek több mint 40 országban kaphatók.  

 

about post

Tudomány

 

A vállalat a francia kozmetikai ipar hagyományaiból kiindulva, innovatív módon az új trendeket követve fejleszti tovább tevékenyégét. Jean d’Arcel célja a tökéletes szépségápolás és szépség megőrzése.

Exkluzív kezeléseinkkel és termékkoncepciónkkal változatos termékskálát kínálunk, amelyet kizárólag szépségszalon, Spa-k alkalmaznak. Teljes termékskálánk alkalmas professzionális kozemtikai szolgáltatásokhoz: csúcsminőségű ápolótermékeink hölgyek és urak számára készülnek, emellett kínálunk dekorkozmetikai termékeket, valamint testápoló-és parfümcsaládot is.

Termékskálánk fontos része ia wellness kezelések, mint például a thalasso terápia, az ájurvéda módszer, Rêve de Cacao vagy a Pinda Sveda módszer (ájurvédikus gyógynövénymasszázs) kiegészítve modern anti-aging kezeléseinkkel, a nevetőráncokat eltüntető termékeinkkel. Ide tartoznak még a MIRATENSE®, az exkulzív shin tai kezeléssel, valamint a “rose sublime” luxus bőrápolók. 

Bizonyított hatásuk mellett kezeléseink csodálatos kényeztetést és intenzív wellness élményt nyújtanak az egymást kiegészítő termékeknek köszönhetően. Célunk mindig az volt, hogy ügyfeleinknek magas minőségi bőrápoló termékeket és kezelési rendszereket kínáljunk a tökéletes harmóniában a jó közérzettel.


 

Gyártás

 

A modern gyártású Jean d’Arcel termékek GMP irányelvek értelmében magas biztonsági eljárásoknak és rendkívül magas minőségnek felelnek meg. Az alapanyagtól a kész termékig, szigorú minőség-ellenőrzési eljáráson mennek keresztül a termékek.

§ 7, paragrafus szerint minden termék gyártási folyamatát dokumentálják. Kozmetikai irányelvek változásai EG, beleértve nyilatkozatok, biztonsági értékelés, toxikológiai jelentések.

 

Minőségbiztosítás

 

Az állandó gyártásközi és végső ellenőrzést a legmagasabb szinten a Jean d’Arcel modern és felszerelt laboratóriuma biztosítja. Német Iparszövetség tagja: "Körperpflege- und Waschmittel e.K."

about post


 
about post

Tudomány

 

Kiemelten fonos a kutatás és fejlesztés. Mindig igyekszik a lehető legjobb megoldást nyújtani: az új hatóanyagokat folymatosan vizsgálják a Jean d’Arcel saját laboratóriumában, hogy még hatékonyabb termékeket, egyéni megoldásokat készítsenek elő. Ennek elérése érdekében orvostudomány területéről származó bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti tudást kombinálja a hagyományos kozmetikai ismeretekkel.

A partnerek és a felhasználók maximális biztonsága miatt az egyes termékek hatékonyságát és tolerálhatóságát bőrgyógyászati teszeknek vetik alá.

Célunk a tökéletes harmónia megtermetése a kutatás, a hatás és az alkalmazás között. .

Iratkozzon fel hírlevelünkre!