Sensitive

Anti-stressz védelem - gyengéd nyugtatás érzékeny bőrre

A termékvonalat kifejezetten az érzékeny és rozáceás bőr egyensúlyának helyreállítására fejlesztették.ki.

A koncepció a modern bőrnyugtató kozmetikai hatóanyagkutatások legfrissebb eredményeire épül. Egy új tudatos nézet, mely figyelembe veszi az életvitelt, a munka világát, a környezet bőrre gyakorolt hatásait és az ebből adódó problémákat.

A sensitive termékek rendszeres használatával „érzékeny” bőrű vendégek arcbőre újra egyensúlyba kerül, és megnyugszik. A bőr a lélek tükre, mely megmutatja, hogy mi zajlik legbelül a lelkünkben . A stressznek különböző faktorai egyidejűleg is jelen lehetnek.

JEAN D’ARCEL természetesen nyugtató neuropeptideket alkalmaz az anti-stressz koncepciójába, és ettől az új sensitive valóban  forradalmian új lett. Sejtvédő, revitalizáló és hidratáló hatása tökéletesen megfelel az érzékeny bőr minden megnyilvánulási formájának.

Anti-stressz bőrápolás neuropeptidekkel

Az érzékeny és hiperérzékeny bőrre kidolgozott koncepció a modern kozmetikai kutatások eredményeként ismert bőrnyugtató hatású, innovatív hatóanyagokra épül.

A termékek nem tartalmaznak olyan összetevőket, mely irritálná vagy szükségtelenül stresszt jelente a bőrnek. A rendkívül hatékony stressz ellenes neuropeptideken kívül válogatott, lágy, ultra-tiszta hatóanyagokat is tartalmaznak, de mentesek a parfümöktől, ásványi olaj alapú nyersanyagoktól, szilikontól, PEG-ktől és parabénektől.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!