Sokoldalú anti-aging arcápolás

15 év folyamatos fejlesztései után jutott el a JEAN D’ARCEL a RENOVAR anti-aging koncepció jelenlegi legmodernebb változatához.

Az alapvető arcápolási rutinokon túlmutató otthoni bőrápolás a RENOVAR-ral könnyen megvalósítható. Professzionális termékek, magas hatóanyagtartalommal, melyek otthon is egyszerűen használhatók.

Legyen tiéd egy titkos kozmetika, mely mindig kéznél van, ha SOS anti-aging megoldásokra van szükség!

24h HYALURON CREAM: A kis- és nagy molekulasúlyú hyaluronsav tartalmú arcápoló krém textúrája könnyed, intenzív hidratáló, kisimító, feltöltő hatású. 24 órás, így bőrtípustól függően lehet nappali illetve éjszakai krém funkciója egyaránt.

HYALURON EYE CREAM: Az új hyaluron szemápoló krém gyönyörűen feltölti a szemkörnyéki területen megjelenő finom ráncokat, barázdákat, kipihent megjelenést biztosít és jól használható együtt a hyaluron arcápoló krémmel.

EYE LIFT PADS: Ha szeretnénk extra hatást elérni, fontos események előtt, amikor lehengerlően fiatalos, üde szeretnél lenni, ideális segítség az őssejtes szemlapocska. Minden nő SOS szépség fegyvertárának kötelező kelléke.

ENERGY MOUSSE MASK: az új hyaluron kétfázisú habmaszk tökéletes megoldás az energikus megjelenéshez. A könnyű hab állagú krémmaszk egy olyan plusz gondoskodás, amit az arcbőr meghálál, és ragyogóan tündöklő formába hoz.

HYALURON PUR2 SERUM: még-még hyaluronsav!!! Az extra feltöltő, kisimító hatás kulcsa a hyaluron pur2 szérum. Bármely Jean d’Arcel nappali krém alá felvihető, mint egy extra hidratáló faktor. Szuper intenzív, könnyű állagú, gyorsan felszívódik, és azonnal kifejti a hatását. Mindig lehet nálad hyaluron!

BB CREAM: optikai anti-aging hatást biztosít. Fényvisszaverő mikropigmenteket tartalmaz, melyek kisimítják a bőr felszíni és színbeli egyenetlenségeit. Alapozó és púder használata nélkül is sima bőrt eredményez, mely természetes no make-up hatással párosul. Ultramodern, nem színezett, hanem a speciális textúra (LXR technológia) révén eredményez sima arcbőrt.

ŐSSEJTES ARCÁPOLÓ KRÉM: ha mindent egyben szeretnél. Szkvalán, pro-retinol hyaluronsav együtt fejti ki a bőrfiatalító hatást. Hiszen az öregedés tünetei ellen több irányból veszi fel a harcot: javítja a sejtaktivitást, elősegíti a bőrmegújító folyamatokat, a hyaluronsav tartalma pedig feltöltő hatást eredményez. Könnyű textúra, mely parabén-mentes, ultra-modern komplex anti-aging arcápoló.